Om mig, min sexblogg och min passion för telefonsex

Härligt att du hittade till just MIG!

Många tror att bibliotekarien Elisabeth är en grå mus där hon går bland sina böcker dagarna i ända, iklädd sin propra utstyrsel med kjol, blus och skor med liten klack. Men oj vad fel det är!

Om du skulle kika ordentligt under kjolen när jag står på en stege och sträcker mig efter böcker från översta hyllan, skulle du få se min rakade fitta och kunna ana min analplugg som jag älskar att ha i när jag jobbar…

Jag är nöjd med min kropp, och mitt utseende och döljer medvetet min insida för mina närmaste- de behöver inte veta att jag ÄLSKAR att knulla, bli knullad och kladda med sperma över hela min kropp. Som sagt, vid första anblicken av mig är det nog ingen som kan gissa sig vilken kåt slyna som döljer sig bakom den prydliga fasaden…Välkommen att få reda på mer vad som döljer sig under den!

Min favoritfärg är blått, och jag klär mig gärna i blå trosor, om jag inte “glömmer” att ta dem på mig på morgonen. Det händer ju rätt ofta måste jag erkänna…Sedan ett par år är jag frånskild, och njuter av att ha ett eget liv, ett fritt sexliv. Vissa dagar är sex det enda jag kan tänka på och då spanar jag in varenda person och försöker lista ut vad de går och fantiserar om. Många tar jag sedan med mig hem och fantiserar om. Jag älskar att plocka fram bilden av den/ dem när jag för undan trosorna och smeker min pulserande fitta och tofsen som jag alltid sparar när jag rakar mig.

Via en kontaktsida på nätet har jag träffat en knullkompis. Det började med telefon sex, men nu har vi live sex när lusten faller på. Men min drift har blivit så stark så att det räcker inte med en älskare känner jag. Men du kanske kan hjälpa mig att fantisera vidare? Telefonsex med hjälp av mina härliga leksaker är underbart.

Testa, och ring mig så får du se…
08-505 22 341