Tjejsex, spännande sex, dildo, slick…

Jaha så var det söndag igen. Lördagen gick snabbt och var otroligt skön. Jag på förmiddagen och Maria tittade in på jobbet. Hon skickade mig ett SMS på morgonen och beordrade mig att ta på mig kjol, men inga trosor. Porrig kände jag mig, men gjorde som hon sa. Dessutom passade jag på att stoppa in mina geishakulor;).

Jag gick och gjorde mitt jobb, som för dagen var att ställa ut en massa återlämnade böcker vilket innebar att jag sprang över hela biblioteket. Tankarna for fram och tillbaka, och jag var alldeles våt av tanken på att Maria skulle komma in och vad hennes underbara tunga ställer till med hos mig.

Efter 11 kaffet kom hon, och spelade ”dum”. Lurade in mig i en vrå, allra längst in, och tryckte upp mig bakom en hylla med referenslitteratur. Hon drog upp min kjol. Stoppade in en dildo, utan smek och finess (tur att jag redan var våt!) och satte sen på vibratorn. Oh herregud, det gick för mig på två röda…När hon märkte det, drog hon ut dildon och slickade på den innan hon tryckte ner mig på knä för att komma in under hennes kjol och slicka henne.

Som tur var gick det för henne ungefär lika snabbt, för jag var supernervös att det skulle komma någon. Det smakade underbart, och vi log båda när hon tackade för hjälpen så att mina kollegor hörde det och lämnade biblioteket- platsen där saker kan hända diskret;)

Det här inlägget postades i Mina sexäventyr och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.