Striptease Surprise

Ligger i soffan och tänker tillbaka på daten med Maria i söndags. Jag skulle ta mig hem till henne för hon hade en överraskning åt mig. Sjävklart var jag nyfiken och spänd när jag gick dit, men också riktigt, riktigt kåt.

Ytterdörren stod på glänt när jag kom dit och jag smög in. Maria stod i vardagsrummet och dansade med sig själv. När hon blev varse att jag stod och tittade på henne samtidigt som jag hade dragit upp kjolen och börjat fingra på klitoris, såg hon mig djupt i ögonen och höll fast min blick. Hon började röra ännu mer på höfterna i takt till musiken, kom fram mot mig och satte resolut ner mig i en fåtölj. Därefter la hon upp mina ben brett isär på soffbordet och band fast dem! Gissa om jag savade i min nyrakade fitta. Mina händer band hon fast bakom min rygg och talade om att nu skulle jag bara få se- inte röra.

Framför mig visade hon upp en striptease som gjorde mig alldeles tokig där jag satt. Min fitta skrek efter beröring, och för varje plagg hon kastade av sig, sexiga juck hon gjorde blev det ännu våtare. Maria blev också riktigt kåt av det här och ni skulle bara veta hur underbart det var att sedan få sätta fart med varandra!

Det här inlägget postades i Mina sexäventyr och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.