Tjejsex…

Idag när jag kom hem från jobbet hade jag ett meddelande på min svarare. Det var från Maria, tjejen som jag träffade i höstas och hade superskön sex med! Hon vill att vi ska ses i helgen, och jag kan ju inte säga nej till henne. När jag ringde upp och hörde hennes hesa, kåta röst, la jag mig i soffan med benen brett isär på bordet. Trosorna åkte snabbt av. Idag var hon på väldigt dominant humör, vilket gjorde mig ännu mer sugen på att träffa henne i helgen.
- Ta fram dina bröstklämmor och dra ner BHn beordrade hon mig, och jag var inte sen att lyda. Plockade ut mina bröst och nöp i bröstvårtorna så att de styvnade, i rekordfart. Det var inga problem att fästa de gummibeklädda klämmorna och känslan fortplantade sig direkt ner till min nu plaskvåta fitta. Hon fortsatte att hetsa mig och tala om vad jag skulle göra, och jag lovar er; det gick för mig i flera minuter!

Det här inlägget postades i Mina sexäventyr och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.