Min toyboy

Åh nu är det länge sedan jag bloggade. Shame om me! Nu ska jag skärpa mig och uppdatera er oftare om vad som händer, men jag är SÅÅÅ upptagen av min toyboy.

Han hinner inte innanför dörren här innan han talar om vad han vill göra med mig- sliter av mig kläderna och tar mig. Finns inte något ställe i hela lägenheten som vi inte har kladdat ner med mina fittsafter och hans härliga, kladdiga sperma. Igår när han kom hit efter jobbet hade han så bråttom att han ryckte upp kjolen på mig och slet sönder mina trosor och knullade mig bakifrån när jag stod vi diskbänken.

Det gör mig kåt vid bara tanken…Nu väntar jag på att han ska komma och hämta mig, vi ska åka och handla. Tänkte att jag ska suga av honom när han kör så att han sprutar mig i munnen innan vi går in på affären. Mmm så jag längtar efter att få känna det varma, kladdiga i munnen. Fittan är alldeles våt nu. Tar av mig trosorna så jag är helt bar under kjolen. Någon nytta av varma vintrar ska man väl ha…

 

Det här inlägget postades i Mina sexäventyr och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.