Kåt på jobbet…

Idag var jag kåt direkt när jag vaknade. Hade drömt om en riktig hård kuk- att jag blev påsatt mellan två bokhyllor på jobbet av en kostymnisse som var inne och ville ha hjälp med att hitta romantiska noveller.
 
Jag klev upp och in i duschen direkt. Masserade in raklödder över hela blygläpparna och rakade mig noga. Älskar att smeka mig, men inte så att det går för mig. Det sparade jag på en stund till…
 
Efter duschen tog jag på mig mina svarta lacktrososr med inbyggd vibrator, gjorde mig iordning och for till jobbet.
 
Bara tanken på att veta vad jag hade på mig gjorde att jag blev ännu våtare. Efter 11kaffet kunde jag inte låta bli längre. Ställde mig för att sortera böcker på en stege, och den som gick förbi kunde då se mina trosor. La fjärrkontrollen i hyllan och satte på den. Kände direkt hur vibratorn gick igång. Mmm. Flera personer gick förbi, och jag vågade inte se på dem av rädsla för att avslöja min kåta blick. Det tog inte många minuter innan det gick för mig, så hela fittan krampade.

Nöjt klev jag ner från stegen, stoppade fjärrkontrollen i fickan och kunde koncentrera mig på det jag skulle resten av dagen….

Det här inlägget postades i Mina sexäventyr och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.