Telesex blev livesex- Marias tur

Åh så där ja- nu orkar jag tänka igen. Jag blir så kåt, så det känns som att hjärnan inte funkar, och då måste jag ta hand om det först, innan jag kan göra något mer!
 
Att ge Maria en behandling som gav henne en rejäl orgasm var inte svårt. Hon var om möjligt ännu kåtare än mig. Jag började med att lägga ner henne i gräset bredvid stenen hon tog mig på. Det var lite sticksigt åt knäna men det var bara att gilla läget. Hon stönade högt så fort min tunga stötte vid henne. Jag lekte över hela hennes kropp, började vid  insidan av hennes fötter, lekte mig uppåt knäna. Där stannade jag och masserade istället hennes bröstvårtor, rullade dem mellan mina fingrar. Hon lyfte upp rumpan för att trycka fittan mot min mun.

Jag puttade henne mot marken igen och fortsatte min vandring med tungan. Väl vid hennes fitta, cirklade jag runt skåran, fitthålet och klitoris. Ville reta henne, få henne att kvida…Hon tryckte fittan mot mig igen och bad mig med hes röst:
- Sug mig nu- snälla!

Jag spände tungan och öpnnade hennes skåra. Salta smak. Underbart!
Slickade i mig varenda droppe innan jag tryckte in tungan i hennes fitta. Hon exploderade innan jag hann göra något mer, laddningen hade gjort sitt till…
 
Det var inte sista gången vi sågs, och jag längtar redan till nästa gång!

Det här inlägget postades i Mina sexäventyr och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.