Telefonsex…

Förra veckan pratade jag med en av mina nya sexkompisar. Vi har träffats via en site på nätet, och skickat en del mail fram och tillbaka. Nu visste jag att hon skulle ringa och hade då laddat upp ordentligt; smörjt mig ordentligt med mitt glidmedel runt anus, stoppat in min analleksak med vibrator och krupit upp i soffhörnet med mina ben på soffbordet, brett isär.
 
Jag visste att hon också hade laddat upp och satt sig tillrätta i sin soffa, och att hon var sugen på analsex. De första minuterna av vårt samtal var lite trevande, men så hörde jag hur hennes röst blev allt mer beslöjad. För mitt inre kunde jag se hur hon låg och smekte sig; först över brösten och sedan neråt…Hon berättade att hon satt helt naken i soffan och beskrev för mig hur hon smorde sitt anus och tryckte in sin plugg.

Jag hade visst tjuvstartat fick jag erkänna för henne, och berättade att min analvibrator satt på plats redan. Jag fick ett stön till svar och en beskrivning av hur våt hennes fitta var. Mina fingrar gled då genast ner till min klitoris och in i min våta fitta. Jag förde fingrarna in och ut och berättade hur de smakade eftersom jag stoppade in båda i munnen och slickade av mina fittsafter. Önskade så, att det var hennes jag lapade i mig. Plötsligt hörde jag ett svagt surrande. Hon hade satt på sin vibrator, så jag skyndade att sätta på min.

Visste vis av erfarenhet att det skulle inte dröja länge innan det gick för henne
då, och ville inte komma långt efter själv. Hennes stön ökade och det gjorde mig så himla kåt. Kände hur det pirrade i hela anus, och knullade mig själv med tre fingrar. Tryckte fingrarna mot klitoris, och ner igen. Jag berättade alla detaljer för henne och hennes stönande ökade. Min andning blev allt snabbare och vi skrek båda rakt ut när det gick för oss. Åhhh, älskar känslan när det krampar i både fittan och anus. Mmm, fler samtal skulle det bli, och det skulle inte dröja alltför lång tid innan vi skulle träffas
bestämde vi!

Det här inlägget postades i Sexleksaker, Telefonsex och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.