Sexleksakspaket på väg…

Åh, nu har jag precis klickat iväg en order på sexleksaker. Älskar att klicka runt på nätet och se vad det finns för roligt att shoppa. Jag brukar unna mig en order i månaden så nu börjar samlingen bli rejäl.
 
När jag ska beställa, ser jag alltid till att vara nyrakad och fräsch, kryper upp i soffan, naken, har tänt stearinljus och laddat upp med leksaker. En date med mig själv skulle man kanske kunna kalla det! 
 
Jag älskar att sitta och nypa mig hårt i bröstvårtorna, rulla dem mellan min tumme och pekfinger så de blir alldeles stenhårda och sedan jättekänsliga för beröring. Fittan savar- som vanligt- och just idag har jag använt ett vibrerande ägg. Är skönt att slippa hålla i leksakerna när man sitter vid datorn samtidigt-fjärrkontrollen passar perfekt. Ibland är det skönt med en knullorgasm, slickorgasm, klitorisorgasm, analorgasm- ja de känns
lite olika. Just idag blev fittan ordentligt masserad på insidan, och jag längtar efter mitt paket som bara den.

En hård dildo, analpärlband och härligt glidmedel. Jag lovar att ni ska få läsa om hur jag premiäranvänder dem…

Det här inlägget postades i Sexleksaker och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.