Sexiga leksaker

Jag älskar sexleksaker av alla de slag, och provar gärna nya. Varje månad unnar jag mig något nytt och kommer här att berätta om hur jag leker med dem och vart jag använder dem. Att använda dem när jag är ute bland folk är häftigt, det tänder mig ordentligt. På jobbet t ex. Det hottar upp tillvaron kan jag lova;). 
 
Om jag är är hemma och blir sugen, så åker oftast min kära Mr Rabbit fram. Den når ända bak mot anus, eller kommer åt klittan. Och att då få den masserad samtidigt som den roterar och masserar insidan av fittan är underbart. Det brukar gå för mig fortare än
kvickt om jag har alla vibratorerna igång samtidigt- men det är ju behändigt om man är ute efter en snabbis förstås!

Det här inlägget postades i Sexleksaker och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.